Valuta:
Nederland

Categorie

Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Het internationale verschepen is internationale luchtvervoer express bedrijven hebben meestal te gaan met tijdig binnen 1 week na de bevalling. Alle bestellingen zullen de aankoopwaarde van de verzekerde zijn en kunnen worden gevolgd op de website. Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS, vooral in de detailhandel, en voor de groothandel, neem dan contact met ons op, klik op onze online comment! Daarom kunt u genieten van gratis verzending en korting verkoop hier. Bespaar meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.

TERUGSTUURBELEID

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Hier worden alle bestelde goederen zijn nauw woord hier, "je ziet op onze website is wat je krijgt binnen zeven dagen." Voordat u ontspant uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact opnemen met de retourzending adres voordat u onze artikelen terug. Opmerkingen it! Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat, dwz niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags. Alle goederen die hier te bestellen is het pakket dat u kiest. We zijn toegewijd aan het juiste project. Om de juiste manier, het recht om te worden terugbetaald als de terugkeer item: Alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. Bedek de vracht terugkeer of ruilen de juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de scheepvaart kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, kunnen wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen zijn.

Communiceer met ons

We zullen accepteren vanaf de oorspronkelijke leveringsdatum van de bestelling binnen 30 dagen na de uitwisseling van verschillende maten en kleuren. Neem dan contact met ons op, uw bestelling ID en onze teamleden u helpen. Opmerkingen it! Als u wilt goederen uit te wisselen in verschillende stijlen, moet u terugkeren naar uw teruggave project * (zoals terugtrekking), en je van de nieuwe stijl van de bestelling.

Bestellings-annulering
Annulering van orders moeten eisen "Voordat bestelling is verzonden. Oorzaken alle bestellingen dit proces zo snel mogelijk, binnen zes tot acht uur na de bestelling, zodat we niet altijd in staat om de bestelling te annuleren wordt na geplaatst. Ik hoop dat u in dit het belangrijkste punt om te begrijpen. verzoek tot annulering "na de bestelling is verzonden in overeenstemming met het terugkeerbeleid zal worden behandeld.